1 op 1 assessment coaching

Zullen wij je helpen je zelfvertrouwen en kennis te boosten?

Ja, ik wil graag een volledige online assessment training en assessment coaching!

Krijg toegang tot een volledige sollicitatie videotraining om je voor te bereiden op elk aspect van het sollicitatietraject! Start nu en breng je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau!

Ben jij een serieuze kandidaat en wil je met meer zelfvertrouwen je assessment ingaan om zo je prestaties te verhogen? Begin dan direct met je online sollicitatietraining en zorg dat je je concurrentie voorblijft!

Dit voorbereidingspakket is speciaal samengesteld om je volledig voor te bereiden op elk aspect van een sollicitatie; van het schrijven van motivatie- en sollicitatiebrieven en het uiteindelijke arbeidsvoorwaardengesprek tot de capaciteitentesten die je af moet leggen tijdens het assessment.

Start nu en zorg dat je zo goed mogelijk beslagen ten ijs komt met meer kennis, minder stress en betere resultaten tijdens je testdagen.

De volledige sollicitatie videotraining behandelt de onder andere de volgende onderwerpen:

 • Schrijven van een curriculum vitae
 • Schrijven van motivatie- en sollicitatiebrieven
 • Opstellen van het persoonlijk profiel
 • Rollenspellen
 • Overbrengen van competenties
 • Sollicitatiegesprekken
 • Het maken van een elevator pitch
 • Presentatietraining
 • Omgaan met lastige recruiter gesprekken
 • Groepsdiscussies
 • Capaciteitentesten

Wat kan ik verwachten van de sollicitatietraining?

De online sollicitatietraining is opgesteld in samenwerking met professionals uit het werkveld. Denk hierbij aan recruiters, assessoren en arbeidspsychologen. Het voorbereidingspakket bevat gestructureerde video’s die altijd en overal beschikbaar zijn.

Er wordt in deze video’s dieper ingegaan op alle zaken die tijdens het sollicitatietraject aan bod komen. Denk hierbij aan het schrijven van sollicitatie- en motivatiebrieven, interviews, rollenspellen en groepsdiscussies.

De online videotraining geeft concrete praktijkvoorbeelden door middel van simulaties met echte recruiters en acteurs. Start nu, kijk, leer en weet precies hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden!

Tot welke capaciteitentesten krijg ik toegang?

De volledige sollicitatietraining behandelt nagenoeg alle verbale, numerieke, abstracte en simulatie testen die je tijdens het assessment kunt verwachten.

Verbale assessment testen

Denk bij verbale testen aan verbaal redeneren, syllogismen, analogieën, antoniemen, taalgebruik en woordbeeld testen.

Numerieke assessment testen

De numerieke testen bestaan uit cijferreeksen, numeriek redeneren, rekenvaardigheid en redactiesommen.

Abstracte assessment testen

In de abstracte testen komen diagrammen, abstract redeneren, matrices, figuurreeksen, ruimtelijk inzicht en stroomdiagrammen aan bod.

Simulatie assessment testen

De simulatietesten laten je kennismaken met de postbakoefening, error / data checking testen, situational judgement testen en de Watson Glaser Critical Thinking Test.

Klik hier voor meer informatie.

Assessment Oefenen