Oplossing

De Assessmenttraining Met Een Slagingspercentage Van 93%!!

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw assessment- en voorbereidingstechnieken naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

Assessment Oefenen

Per jaar worden er tussen de 500.000 en een miljoen kandidaten psychologisch getest voor een nieuwe baan of voor een volgende stap in hun carrière.

Een assessment is best spannend. Er hangt veel vanaf. Je wilt het beste van jezelf laten zien. Toch presteren veel mensen onder hun niveau tijdens een assessment. Wist je dat meer dan 49% van de assessmentkandidaten een negatief advies krijgt?

De belangrijkste redenen voor een negatief advies:

 • het assessment onderschatten
 • verlamd worden door zenuwen
 • verkeerde inschatting van verwachtingen tijdens het assessment
 • verkeerd beeld van de functie

De meeste mensen krijgen bij het idee dat ze een test moeten afleggen al in meer of mindere mate last van spanningen of zelfs van stress. Dit is logisch omdat je niet weet wat je te wachten staat. Vaak staat er ook het een of ander op het spel waardoor de druk toeneemt. In de praktijk blijkt dat de werkgevers en de assessmentbureaus geen actieve begeleiding aan assessment kandidaten aanbieden. Het gevolg daarvan is dat de meeste mensen vaak onjuiste en onvolledige informatie krijgen van diverse bronnen op het internet. Als gevolg daarvan treffen ze niet of onvoldoende voorbereidingen.

Herken jij jezelf in een of meerdere punten hieronder?

 • Je moet een IQ- capaciteitentest of assessment afleggen maar je weet niet waar je moet beginnen met je voorbereidingen
 • Je vindt het best spannend omdat je weet dat er het een of ander op het spel staat
 • Je hebt van het assessmentbureau geen of weinig voorbereidingsmaterialen gekregen
 • Je bent maar gaan Googelen om je op je eigen manier voor te bereiden
 • Je weet niet precies wat je te wachten staat
 • Je wilt je wel goed voorbereiden maar je weet niet hoe je dit moet doen
 • Je bent nog niet begonnen met oefenen omdat je geen of onvoldoende oefenmateriaal hebt.
 • De afgelopen jaren is de website assessmenttrainer.nl uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van voorbereidingstools en -technieken.

Team assessmenttrainer heeft in samenwerking met verschillende assessmentbureaus een programma geschreven dat je gaat helpen. Ongeacht welk soort assessment je moet afleggen. We zijn maandenlang bezig geweest om deze training te ontwikkelen. Daarom zijn we er ook enorm trots op om als enige partij in Nederland een dergelijk programma te presenteren.

Onze assessmenttraining voor jou!

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw assessment- en voorbereidingstechnieken naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

Met onze training ervaar je geen onzekerheid meer tijdens jouw testen. Dat komt omdat je waardevolle informatie en methodes aangereikt krijgt die voor iedereen te begrijpen zijn. Jij behoort tot een succesvolle groep kandidaten die gemotiveerd is en die de vaardigheden heeft om zijn/haar doel te bereiken.

Verder ga je persoonlijke groei ervaren. Doordat jij je bewust wordt van jouw hersenactiviteiten ga je gaat sneller leren, effectiever communiceren en groeien. Na het volgen van dit programma is het onmogelijk om nog te falen.

Jij bent diegene die de baan krijgt of de volgende stap maakt! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de stappen te ondernemen die jou daar brengen. Dit coachingsprogramma bevat al die stappen! Jij behoort tot dat percentage deelnemers die straks wel succes gaat ervaren.

Assessment Oefenen

We hebben in de afgelopen jaren duizenden assessmentkandidaten geholpen om hun doel te bereiken. Dit doen wij hoofdzakelijk door middel van artikelen, video’s en gratis E-books. In 2016 hebben we onze online assessmenttraining gelanceerd. Deze training heeft een slagingspercentage van 93% behaald in het eerste jaar. Hier zijn we enorm trots op!

 • Ontdek bewezen ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat je stressniveau met wel 50% vermindert. Zo kun jij je beter concentreren.
 • Leer de oplossingsstrategieën zodat je niet meer hoeft te gissen naar de antwoorden.
 • Gebruik onze stappenplannen zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.
 • Ontvang oefeningen met uitleg zodat je weet welke fouten je hebt gemaakt. Zo ga je de vragen beter begrijpen.
 • Maak gebruik van onze nieuwe technieken om je IQ op de snelst mogelijke manier te verhogen.
 • Ontdek de communicatietechnieken waarmee je zelfverzekerd aan de start verschijnt.
 • Ontvang achtergrondinformatie die je helpt om de juiste keuzes te maken op het juiste moment.
 • Je krijgt toegang tot onze professionele testomgeving om je IQ naar een ongekend niveau te boosten.
 • Oefen met opgaven die vergelijkbaar zijn met wat je op je assessment kunt verwachten. Zo sluit je verwachting aan bij de opgaven van je testdag.

Assessment oefenkit:

Je krijgt toegang tot onze professionele testomgeving om je IQ te boosten naar een ongekend niveau! Met de volgende onderdelen:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.
Met uitleg en antwoorden.

Assessmentgids:

E-Book: ‘De Assessmentgids’, ruim 70 bladzijdes vol met uitleg, tips en tricks! Onlineassessmenttraining van ruim 4 uur. Inclusief werkboek van 30 pagina’s. Rollenspellen, competenties overbrengen, persoonlijk profiel, interviews, jezelf presenteren, groepsdiscussie en nog veel meer!
Na deze training bent u 100% beter voorbereid!

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de ledenomgeving van het Assessment Coaching programma. Hier vind je de E-books, videotrainingen en testomgeving voor de capaciteitentesten en IQ-testen, inclusief de bonus. Je kunt de ledenomgeving met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobieltje of smartphone is.
Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welk toestel je zit!
Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je aan de training begint!

Assessment Oefenen